AMPUMAKOULU 2023-2024

syyskausi päättyy 29.11. perinteiseen päätöskisaan. Ampujia suositellaan tulevaksi paikalle  vanhempineen klo 17.45, jolloin Janne Nurminen kertoo kokemuksistaan aktiivisen ammunnan harrastajan  vanhempana. Jannen puheenvuoron jälkeen aloitetaan kilpailu. Jos et pääse 17.45, voit kuitenkin tulla myös normaaliin oman eräsi aikaan. Kisaa voi seurata Tulokset-sivun livetulokset -linkistä.

AVOIMET HARJOITUKSET ILMA-ASERADALLA AMPUMAKOULUN KÄYNEILLE TAI MUUTEN AMMUNTAA JO HARRASTANEILLE
maanantaisin klo 18-20 21.8. alkaen. Poikkeuksista ilmoitetaan tässä. Käy siis tällä sivulla, ennen kuin lähdet radalle.

 

Vapaat harjoitukset ovat kaikille avoimia valvottuja harjoituksia. Ei tarvitse olla seuran jäsen.  Harjoitusmaksu 5,00/kerta aikuiset ja 4,00/kerta koululaiset ja opiskelijat sisältäen seuran aseen käytön ja enintään 100 laukausta.

 

---------------------------------------------------------

 

JOS ET OLE AIKAISEMMIN HARRASTANUT AMMUNTAA, MUTTA HALUAISIT KOKEILLA, OTA YHTEYS JUHOON TAI MIKAAN. Katso yhteystiedot.

 

 

 

Ampumakoulun kiertopalkinnon, Jorman pystin, sai seuraavaksi vuodeksi kirjahyllyynsä Olli Salo. Olli on ollut kuluvalla kaudella ahkera kilpailuissa kävijä.

 

Puheenjohtajan puukon sai Annika Hakola tunnustuksena tinkimättömästä asenteestaan ampumaurheilua kohtaan.

 

Kausikellon sai puolestaan Lilja Latvala tunnustuksena yhden kauden aikana saavutetusta kehittymisestä ampujana.

Lokakisa Ilmajoella. Tulokset välilehdeltä "Tulokset".

Kuortaneen OmaSäästöpankki tukee toimintaamme