Ampumakoulun sisäisen syksyn päätöskisan tulokset voit katsoa tästä.

 

Lokakisan 2018 tulokset voit ladata Tulokset-sivulta.

 

AMPUMAKOULU 2018-2019

Ilmoittautumistilaisuus pidetiin Ilmajoki-hallin kokoushuoneessa ke 19.9. klo 18.30. Ilmoittautuneita tuli paljon. Heidät jaettiin ampuamaeriin, jotka ovat nähtävissä tästä linkistä.

 

Ensimmäinen ampumakoulukerta oli ke 26.9.

SYVÄNIEMET KYMPIN SAKKIIN ILMA-ASEIDEN SM-KISOISSA

Ilmajoen ampujien Juho Syväniemi sijoittui miesten pistoolisarjan peruskilpailussa kahdeksanneksi tuloksella 559. Finaalissa hän ei onnistunut parantamaan asemiaan, joten hän oli myös lopputuloksissa kahdeksas. Mika Syväniemi sijoittui 50-vuotiaiden miesten kiväärisarjassa yhdeksänneksi tuloksella 386,9.

APRILLIAMMUNNAT ILMAJOELLA 17.-18.3.2018

 

Ilmajoen ampujat kiittää kaikkia osallistujia!

Alla olevassa linkissä korjatut tulokset (korjaus ma 19.3. klo 10.16. Heikki Kasin tulos ilmapistoolin M-sarjassa korjattu sääntökohdan TS 6.11.5. mukaisesti (Ylimääräinen laukaus kilpailusarjassa).

 

Tulokset.

 

Aprillikisan yhteydessä käytiin myös Ilmajoen ampujien ampumakoulun sisäinen kilapilu. Sen tulokset tästä.

Juho Syväniemi Pohjanmaa–Cupin voittoon

 

Ilmajoen ampujien Juho Syväniemi on voittanut Pohjanmaa–Cupin ilmapistoolifinaalin. Pohjanmaa–Cupin finaaliin kutsutaan 20 parasta Pohjanmaan alueen ilmapistooli– ja ilmakivääriampujaa. Paremmuus ratkaistaan koko talven aikana eri kilpailuissa ammuttujen suoritusten perusteella. Juhon sijoitus cupin ranking–listalla ennen finaalia oli neljäs, ja hän siis onnistui nostamaan itsensä finaalissa ensimmäiseksi. Kilpailu ammuttiin Jalasjärven ampujien ilma–aseradalla 24.2.2018.

 

Pohjanmaa–Cup on hieno kilpailu erityisesti sen ansiosta, että siinä kaiken ikäisillä ampujilla on mahdollisuus kilpailla keskenään. Ranking–listauksessa vain ammutut tulokset ratkaisevat, ja onnistunut ammunta finaalissa voi tuottaa hyvän sijoituksen iästä riippumatta. Niinpä esimerkiksi ilmapistoolifinaalin kolme parasta asettuivat nyt ikähaarukkaan 13–60 vuotta.

 

Cupin ilmakiväärifinaaliin pääsi myös Ilmajoen ampujien Mika Syväniemi. Hän oli ennen finaalia ranking–listauksessa sijalla 18 ja onnistui finaalissa kohentamaan asemiaan sijalle 15. Kiväärifinaalin voitti Suomea olympialaisissakin edustanut Marjo Yli–Kiikka.

 

Tulokset

Ilmajoen ampujille kolme aluemestaruutta 2018

 

Ilmajoen ampujien Jenni Juupaluoma, Mika Syväniemi ja Jorma Nyrhinen ylsivät mestaruuksiin omissa sarjoissaan kuluvan vuoden aluemestaruuskilpailuissa Jalasjärvellä 10.2.2018. Kaikkien kolmen laji on ilmakivääri. Kalevi Suomu oli omassa sarjassaan 3. ja Juho Syväniemi ilmapistoolin miesten sarjassa 7.

 

Tulokset

Pohjanmaa–Cupin ilmapistoolifinaalin kolme parasta vasemmalta lukien: 2. Ella Hakala (Isonkyrön metsästys– ja ampumaseura), 1. Juho Syväniemi (Ilmajoen ampujat) ja 3. Markku Pitkäranta (Isojoen urheilijat).